Ő volt az egyik escort, aki szintén részt vett a 2018-ban nagy port kavart szexbuliban Győr volt polgármesterével.


Exkluzív tanút hallgattak ki kedden a Veszprémi Járásbíróságon: K. Csenge az egyik fiatal lány, aki az egyik utasa volt annak a jachtnak, amelyen Borkai Zsolt, az olimpiai bajnok korábbi tornász, Győr volt polgármestere szexbuliban vett részt 2018-ban - írta meg a Blikk.

Azt nem lehet tudni, mivel foglalkozik a szőke szépség. A cikk felidézte, hogy két éve a médiában jelent meg a hír, hogy a testvérével együtt csomagküldő szolgálatot alapított, ezt megelőzően pedig Székesfehérváron ruhakölcsönző szalont működtettek.

Borkai Zsoltról a 2018-as önkormányzati választások előtt egy - magát az ördög ügyvédjének nevező - ismeretlen tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a győri polgármester több ember társaságában volt látható szexuális aktus közben.

Utóbb az is bebizonyosodott, hogy az egyik lány rejtett kamerával készítette a kompromittáló felvételeket. Akkor 1,5 millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt polgármesterrel.

A kedden kezdődött veszprémi büntetőperben az ügyészség Czeglédy Csaba baloldali politikust (Demokratikus Koalíció) vádolja azzal, hogy „Az ördög ügyvédje” álnéven az interneten különböző lépéseket tett azért, hogy 2019-ben nyilvánosságra kerüljenek a Borkai Zsoltról is készült intim felvételek, de a politikus tagadta, hogy ő lenne a „titokzatos figura”.

– mondta a bíróságon Czeglédy.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!