Koronavírusos Böjte Csaba ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója - erről ő maga számolt be Facebook-oldalán.

Mint írja,

„megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik! Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül...”

Hozzáteszi, az áldott békéről szóló 2016-ban felvett videósorozattal fog jelentkezni a következő napokban addig, amíg gyógyulása tart.

„Addig imádkozzunk, - ahogy lehet, külön-külön - hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtünk békét magunkban és világunkban!” - üzeni követőinek Böjte Csaba.

hirdetés



hirdetés