A nevelőszülők azt állították a rendőrségen, hogy Sanyika megfulladt, amikor a torkán akadt egy csont evés közben. A gyerek nagymamája szerint viszont ez nem igaz.


Mint arról beszámoltunk, a rendőrség nyomozást indított, miután szombaton egy 2 éves kisfiú holtteste került elő egy autó csomagtartójából. A Tények szerint a nevelőszülők vitték el a nyíregyházi rendőrségre a halott gyereket, aki mellett egy egyéves kislány is volt a kocsiban. Őt még szerencsére életben találták, a testén viszont sérülések és horzsolások voltak, ezért kórházba vitték. A Tények úgy tudja, hogy mindkét gyerek alultáplált volt.

A testvérek a Vásárosnaményhez közeli Ilkről kerültek nevelőszülőkhöz Nyíregyházára, három hónapja éltek velük. Januárban kerültek el 17 éves édesanyjuktól, akinek egy csecsemője is van - ő jelenleg egy anyaotthonban él, gyámság alá került a Blikk szerint.

A lap úgy tudja, hogy a nevelőszülők Baktalórántházáról költöztek Nyíregyházára, két saját - egy 13 és egy 7 éves - gyerekük van, a nő pedig várandós. A Tények információi szerint

Ezt mondta a nevelőanya nagymamája is a Blikknek, aki szerint a nő ezután két napig a kocsijában szállította az elhunyt gyereket.

Az elhunyt gyermek a csomagtartóban feküdt, de az egyéves kislány is vele volt. Közben a férje az anyósának telefonálgatott, tud-e valamit a hollétéről. Aztán nagy nehezen sikerült utolérnie a feleségét, s akkor értesült arról, mi történt.”

A Tényeknek nyilatkozott a kis Sanyika nagymamája, aki szerint nem igaz, hogy a kisfiú megfulladt.

A család szerint nem végzetes baleset miatt halhatott meg a 2 éves kisfiú. A rokonok most segítséget kérnek, hogy el tudják temettetni Sanyikát és hogy rendbe hozhassák a házukat, mert szeretnék visszakapni a kiemelt gyerekeket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!