„Ahogy én felnőttem, azt inkább személyiségrombolásnak nevezném. Az általános iskolám teljes ideje alatt értek atrocitások” – vallotta be a színész.


Megdöbbentő dolgokat mesélt el Bereczki Zoltán a Story Magazinnak. A színész, aki jelenleg boldog kapcsolatban él feleségével, gyerekkorában számos traumát szenvedett el. Ezért is szeretné, ha az ő lányai nem találkoznának hasonló helyzetekkel, mint amiket ő élt meg.

A lapnak többek között elárulta:

„A nagylányom most elsős gimnazista, ő már egy egészen más világban nő fel, mint én. Ha most elölről kezdhetném, szívesen megnézném, hogyan alakul az életem, milyen személyiségfejlődésen mennék át, ha olyan körülmények között járhatnék iskolába, mint ő.

Nekem volt két osztályfőnököm, akik ma bűnözőnek számítanának. Olyan dolgokat tehettek és tettek is meg, amik ma már elképzelhetetlenek. Hogy mást ne mondjak, kaptunk körmöst” – mondta el.

A sportiskolában is több nehéz helyzetet élt meg:

Ma már tudom, ez azt jelentette, önmagát gyűlöli, de azt akkor még másként fogtam fel."

Bereczky ma úgy látja, hogy ezek a tanárok rombolták a lelkét. De voltak, olyan pedagógusok is, akik próbálták óvni őket, mégis az az élménye maradt meg, hogy gyűlölt iskolába járni.

A művészi lét miatt is érzékeny a világra. De ahhoz, hogy jól működjön, nyugodtnak kell lennie. "Hosszú évek óta gyakorlom, hogyan tudom megőrizni vagy újra megtalálni az egyensúlyt, hogy ne billentsen ki egy iszonyú igazságtalanság, ami körülöttem vagy éppen a világban történik” – mesélte a színész.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!