A 84 éves színész azoknak is üzent, akik hozzá hasonlóan válságos helyzetbe kerültek az életükben.


Megható videót töltött fel az Instagramra Anthony Hopkins. A 84 éves színész először is mindenkinek boldog új évet kíván, majd személyesebb témára tereli a szót - szúrta ki a 24.hu.

- mondja a videóban, majd azoknak üzen, akik hozzá hasonlóan küzdenek az alkoholbetegséggel.

"Ebben a korban sokakat kitaszítanak, nincs kompromisszum, a gyerekeket bántják... ezért azt mondom, legyetek kedvesek. Legyetek kedvesek magatokkal. Kerüljétek el a mérgező embereket, éljétek az életeket, legyetek büszkék rá. 47 éve nagyon kétségbeesett helyzetben voltam, valószínűleg nem is éltem volna sokáig. Aztán egy nap el kellett ismernem, hogy valami nagyon nagy baj van velem, de akkor még nem tudtam, hogy ez az alkoholizmus, ami az én mentális és fizikai állapotomat leírja" - vallja be a videóban.

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés

"Nem vagyok szakértő, én csak annyit tudok, hogy találtam egy olyan életet, ahol senki sem bánt engem. Azt üzenem mindenkinek, akit bántanak, hogy nyugodjatok meg, legyetek büszkék magatokra, ne hallgassatok rájuk, ne hagyjátok magatokat! A depresszió az élet része, néha a szorongás is. Az élet kemény. De ha segítségre van szükségetek, akkor beszéljetek valakivel, akit tiszteltek, vagy menjetek végig a 12 lépésen. Utóbbi a világ minden részén elérhető, és semmibe se kerül, de teljesen megváltoztathatja az életeteket" - tanácsolja.

- zárja a videót.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!