Thomas Burchard már nem akart havi 3000 fontot fizetni az önjelölt Playboy-modellnek, aki ezért megölte őt. A nőt 25 évre ítélték.


25 év börtönbüntetésre ítélte a bíróság a 29 éves Kelsey Turner önjelölt Playboy-modellt, aki „Rossz Barbie” („Bad Barbie”) néven is ismert – írja a Daily Mail.

A nőt a 71 éves Thomas Burchard pszichiáter meggyilkolása miatt ítélték el. A férfi a sugardaddyje volt a modellnek, azaz eltartotta fiatal szeretőjét. A gyilkossághoz az vezetett, hogy Burchard nem kívánt tovább havi 3000 fontot (mai értékén kb. 1,3 millió forintot) fizetni Turnernek.

A becenevét immár alaposan kiérdemlő nő 2019 tavaszán végzett eltartójával.

Turner korábban az olasz Playboy egyetlen számában szerepelt, de azóta is próbált modellként érvényesülni. A pár a kaliforniai Salinasban ismerkedett meg 2017-ben, amikor Turner az anyjával élt, és bár ragaszkodott hozzá, hogy Burcharddal való kapcsolata nem szexuális, a férfi becslések szerint összesen több mint 100 millió forintot fizetett az életstílusa fenntartásáért. A férfi egyébként nem csak "Barbie"-nak segített anyagilag.

2019-nem Burchard azt mondta 17 éves barátnőjének, Judy Earpnek, hogy Vegasba megy ellenőrizni Turnert, aki szerinte „kényszeres hazudozó” volt. Miután a tervezett időpontban, március 4-én nem tért haza, Judy bejelentette az eltűnését, ezután derült fény a gyilkosságra. A vizsgálat során megállapították, hogy a 71 éves férfit egy tompa eszközzel – valószínűleg egy baseballütővel – fejbe verték.

Kelsey "Bad Barbie" Turnert a múlt héten ítélték 25 év börtönre, jó magaviselet esetén 10 év után szabadulhat feltételesen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!