Háromszoros életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte november 10-én, egy kaliforniai bíróság az 55 éves Shankar Hangudot a családja meggyilkolásáért. Mivel több embert ölt meg, a férfi feltételesen sem bocsátható szabadlábra, vagyis biztosan rács mögött tölti a hátralévő életét - írja az NBC.


Roseville father, Shankar Hangud was just sentenced to life in prison without the possibility of parole for the deaths of his three children and wife. He declined to comment during today's sentencing. No family attended because the live in India. @kcranews pic.twitter.com/lzGNcQr72W

- KCRALeticiaOrdaz (@KCRALeticia) November 10, 2021

Az indiai származású Shankar az IT-szektorban dolgozott adatszakértőként, de miután elveszítette az állását, labilissá vált és megromlott a kapcsolata a feleségével. Miután a legidősebb, 20 éves fia holttestével az autójában feladta magát a rendőrségen, a férfi közölte a nyomozókkal, hogy a kapitányságtól 320 kilométerre fekvő lakásában további három holttestet találnak, a 45 éves feleségéét, illetve a fiatalabb, 16 és 13 éves gyerekeiét.

Hangud bűnösnek vallotta magát három gyilkosságban, illetve azt vallotta, hogy segített a feleségének öngyilkosságot elkövetni. Tettét azzal magyarázta, hogy az állása elveszítése után nem tudott gondoskodni a családjáról.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!