Terror- és kibertámadások, mélyülő gazdasági válság, természeti csapások – a csaknem 30 éve elhunyt vak jósnő kínzó előrejelzései között van minden, mint a búcsúban.


A pokol kínjai vidám matinék azon szörnyűségekhez képest, amiket a misztikus mendemondákkal karakterizált bolgár jósnő, Baba Vanga állítólag előrevetített a következő, 2024-es évre.

Habár Baba Vanga már csaknem 30 éve, 1996-ben elhunyt, jóslatai listájával évtizedekre előre megajándékozta a világot. Egyesek szerint sikeresen megjósolta például a szeptember 11-i terrortámadásokat, a Brexitet, vagy korábban a csernobili atomkatasztrófát és a Szovjetunió felbomlását.

A 85 éves korában elhunyt, balkáni Nostradamusként is emlegetett Baba Vanga szerint 2024-ben növekedni fog a terrortámadások száma Európában, és egy „nagy ország” pusztító biológiai fegyverek tesztelésébe kezd. Emellett a fokozódó geopolitikai feszültségek és a növekvő adósságspirálok miatt egyre mélyebb gazdasági válság alakul ki globálisan.

Habár az 1990-es évek első felében az internet még gyerekcipőben járt, Baba Vanga figyelemre méltó módon megjósolta, hogy a jövőben komoly problémákat okoznak majd az online térben történő támadások – szerinte 2024-ben létfontosságú infrastruktúrákat vesznek célba a kibertámadások.

A vak bolgár jósnő szerint 2024-ben egy bérgyilkos megpróbálja majd megölni Vlagyimir Putyin orosz elnököt. A jóslat apró szépséghibája, hogy Baba Vanga ugyanezt megjósolta a 2019-es esztendőre is, de mint tudjuk, a próféciából semmi sem lett – vagy legalábbis tökéletesen leplezik a világ előtt.

Egyébként Baba Vanga soha nem írta le egyetlen jóslatát sem, azokat rendszerint a környezetében élők, illetve a látogatói jegyezték le és terjesztették. A vak bolgár jósnőnek (és persze próféciáinak) ma már világszerte jelentős rajongótábora van az online térben, de a neki tulajdonított jövendölések többségének eredete gyakorlatilag ellenőrizhetetlen.

Forrás: Unilad

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!