Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A Balkán Nostradamusa néven is emlegetett jósnő 85 éves korában hunyt el, azonban meghökkentő jóslatot hagyott ránk a 2020-as évre is. Többek között Putyin hatalomra jutását és a szeptember 11-i terrortámadást is megjósolta, sőt a Brexitet is előre látta.

A bolgár nő 1989-ben megjósolta, hogy 2001-ben "két acélmadár" fog egymásnak ütközni, és ez a látomása szeptember 11-én be is igazolódott az Egyesült Államokban. Jövendölései félelmetes módon egybeesnek a valósággal, éppen ezért izgalmas lehet az is, hogy, mit jósolt a 2020-as évre.

1. A két legnagyobb (Oroszország és Amerika) világhatalom vezetői, Putyin és Trump életét fogja veszíteni ebben az évben. Trump egy súlyos betegség következtében, Putyin pedig egy árulás áldozata lesz.

2. Egy ázsiai cunamit jósolt meg még Baba Vanga, "a part eltűnik, és minden víz alá kerül" - mondta a látnok.

3. A bolgár látnok egy "fentről érkező tragédiára" is felhívta a figyelmet: Oroszország területére egy meteorit fog becsapódni a 2020-as évben.

4. Óriási lesz ebben az évben a migránsáradat Európában, és ezzel kapcsolatban sajnos egy biológiai fegyver kifejlesztése miatt igen nagy lesz az áldozatok száma.

5. Európát gazdasági válság fogja sújtani.

A bolgár jós szerint idén sok földrengésre kell számítanunk, ez leginkább Kínát és Indiát fogja érinteni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!