A szörnyű eset szombaton este történt Tiszavasváriban, a nőnek esélyes sem volt a túlélésre, a 22 éves sofőr pedig sokkor kapott. A két család egymást hibáztatja.


Az úttesten, egy kereszteződésben feküdt egy 43 éves nő, akin áthajtott autóval egy 22 éves férfi szombaton Tiszavasváriban. Az áldozat olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Egyelőre nem tudni pontosan, miért feküdt Tiszavasváriban, a Szilágyi út és a Vasvári Pál utca kereszteződésében az úttesten a 43 éves B. Vera szombaton este – írja a Ripost.

A lapnak Vera egyik közeli rokona azt mondta, semmi biztosat nem tudnak a tragédiáról, de a nővel volt valaki, aki láthatta a balesetet, ugyanis előtte vele sétálgatott és italozott.

„Úgy tudjuk, hogy nem volt nagyon berúgva, így nem valószínű, hogy ezért feküdt le az útra. Mindenesetre keressük a szemtanút, aki aznap este vele volt, hogy tisztázza a helyzetet!” – mondta a rokon.

A Ripost információi szerint a 22 éves férfi hazafelé tartott, és ugyan meglátta az úton fekvő Verát, de már nem tudott megállni, és elgázolta a nőt. A sofőr sokkos állapotba került.

„Pedig ez nem igaz, hiszen az élettársa otthon aludt! Egyszerűen csak menteni akarta a fiát, aki elgázolta Verát. Ismerjük a sofőr családját már korábbról. A baleset után a rokonságból fel is vették velük a kapcsolatot” – tette hozzá a rokon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!