A 27 éves amerikai anyuka azért haragudott meg a fiára, mert megtudta, hogy rosszul viselkedett a suliban. A rendőrség súlyos gyermekbántalmazással vádolja.


Sarai Rachel James annyira megharagudott 7 éves kisfiára, hogy arra kényszerítette, gyalog menjen haza az iskolából. Amikor a gyerek megpróbált beszállni anyja autójába, a nő gázt adott, a fiú pedig a kocsi alá esett.

Az eset február 9-én történt az alabamai Boaz városában. James autóval az iskolához ment, hogy felvegye és hazavigye fiát. A gyerek már az autóban ült, amikor a 27 éves amerikai nő megtudta, hogy fia aznap rosszul viselkedett a suliban. Ezért kiszállította a gyereket a kocsiból, és azt mondta neki, hogy a rossz magaviselete miatt haza kell gyalogolni.

A 7 éves gyerek könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet, míg Sarai Rachel James ellen súlyos gyermekbántalmazás vádjával eljárást indított a rendőrség. A nőt 50 ezer dolláros óvadék ellenében helyezték szabadlábra, és megtiltották neki, hogy kapcsolatba lépjen a gyerekkel.

Forrás: RTL, New York Post


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!