Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy vasárnap Franciaország lezárta a Nagy-Britanniával közös határát a briteknél terjedő mutáns koronavírus miatt. Így rengeteg kamionos rekedt tehetetlenül a két ország határán.

A kamionoknak a dél-angliai Manston reptéren állítottak fel egy ideiglenes parkolót. Elek Krisztián néhány órával ezelőtt készített fotókat a helyszínen.

A képeken látható, hogy a szenteste előtti órákban még mindig rengeteg kamion vesztegel az ideiglenes parkolóban, többen pedig a kerítésen át próbálnak ételt, italt és tisztálkodási eszközöket átadni a sofőröknek.

„A helyzet továbbra is reménytelennek tűnik. Többségében civil szervezetek és magánszemélyek próbálják megoldani a kamionsofőrök életét. Probléma, hogy itt nem lehet bemenni és bevinni a kaját. Ashfordnál a kamionparkolóba viszont be lehet. Az M20-as autópálya is nehéz eset, ahogy Dover is. Feltehetően jóval több, mint 4000 kamion rekedt meg itt és még mindig jönnek és várakoznak. Biztosan a többségük itt fog karácsonyozni. Noha elkezdték a tesztelést, de nagyon lassan megy” – fűzte hozzá a fotós.

hirdetés

További fotók lapozás után!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés