A Brit Columbiai Emberjogi Bíróság elutasította egy jógastúdió korábbi vendégének diszkrimináció miatti keresetét - írta a straight.com. A férfi állítja, azután tiltották meg neki, hogy betegye a lábát a klubba, hogy nyilvánosságra hozta mentális betegségeit, így pornófüggőségét.


A Westcoast Hot Yogánál viszont azt mondják, Erik Rutherford kitiltásának semmi köze nincsen ehhez. Sokkal inkább ahhoz, hogy zaklatta a személyzetet, és azzal vádolta meg őket, hogy pletykálnak róla.

Rutherford nyolc éven át volt a Westcoast vendége, de aztán az egyik alkalmazottat, aki személyes egészségügyi tanácsadással is foglalkozott a stúdión kívül, felkereste férfi, hogy segítsen neki, hogy megszabaduljon a szexfüggőségétől. Az alkalmazott visszautasította a megkeresését, mondván, ő ehhez nem ért. Rutherford ezután elkezdte zaklatni a hely munkatársait, üzeneteket küldött nekik, felhívta őket, emaileket küldözgetett a nap 24 órájában.

Megkérték ezt fejezze be, de a férfi ennek nem tett eleget, sőt a recepciónál hamis vádakat szórt az oktatókra más kliensek füle hallatára.

A keresete elutasítása után Rutherford betegségéről elmondta:

spirituális, mentális, fizikális, szociális és financiális szempontból is tönkretett a betegség, ami könnyen megjelenhet szexuális megnyilvánulásokban, különösen drogoktól és alkoholtól való tartózkodás esetén. Hatalmas eredményeket értem el, mert nem használtam a veszélyes kemikáliákat 2003 óta.

Kiemelt kép: iStock


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!