A balesetet túlélte, de kórházba került. Pár nappal később vádat emeltek ellene bordélyház fenntartása és kábítószer-birtoklás miatt.


Elgázolták az MTVA volt bűnügyi riporterét az M0-s körgyűrűn. A baleset szeptember 10-én a reggeli órákban történt - írta meg a Magyar Nemzet. A hírt több forrás is megerősítte.

A Blikk beszámolója szerint a Kékfény egykori riporterét azzal vádolták, hogy több mint egy éven keresztül bérelt lakásokat, melyeket prostituáltaknak adott ki napi használatra.

Emiatt szeptember 18-án emeltek vádat ellene

Előzőleg az Útinform közölte, hogy szeptember 10-én az M1-es autópálya felé egy személyautó gyalogost gázolt az M0-s autóúton. Az autók között sétáló férfit egy szabályosan közlekedő autó elsodorta. Az esésben megsérült, a többi autós ki tudta kerülni, a balesetet túlélte, de kórházba szállították.

A Blikk azt írja, hogy a férfi a bérelt lakásokat széffel és kamerával szerelte fel. A pénzt a lányok az ottani széfbe dobták, miközben élő képes videókapcsolatban voltak az elsőrendű vádlottal vagy megbízottjával. A bérleti díj a helytől és az ingatlan minőségétől függően napi 12-15 ezer forint volt. Ezzel a vádlott 2021 augusztusától 2023 januárjáig több mint 37 millió forint bevételre tett szert.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!