A színész azt mondta, neki ez nem fér bele, ezért nem akarta tovább folytatni az ismerkedést a nővel.


Ahogy az már az előzetesből kiderült, A Nagy Ő egyik párjelöltje komoly titkot vallott be Árpa Attilának: erotikus tartalmakat készített magáról, amelyeket az interneten kínál pénzért. Ez már a műsor kezdetekor kiderült Beáról, ám a reality-ben még csak most került szóba. Az egyébként sminkesként és szempilla-stylistként bemutatkozó nő azért gondolhatta úgy, hogy ideje ezt elmondani Árpa Attilának, mert a színész egy másik lánynak elmondta, nála kizáró ok a kapcsolatban, ha egy nő pornófilmben szerepelt, vagy pénzért "szeretett" férfiakat.

A keddi adásban az is kiderült, miért kezdett bele Bea az erotikus tartalomgyártásba. Elmesélte Árpának, hogy már fiatalon a saját lábára kellett állnia, a baj azonban akkor jött, amikor egy olyan férfibe lett szerelmes, aki titokban egy másik nővel is kapcsolatban volt. Bea ráadásul terhes lett, a férfi azonban nem akart sem közös gyereket, sem közös életet vele. Miután ezt elmondta neki, a lány elvetélt. Árpa Attila azt hitte, ez az a titok, amit Bea meg akart osztani vele, de kiderült, hogy van még több is.

A nő azzal folytatta, hogy volt egy kölcsön, amit fizetnie kellett. Hogy pénzt szerezzen, egy barátnője ajánlására erotikus képeket és videókat kezdett készíteni magáról, amelyeket egy olyan oldalra tett fel, ahol "beszélgetni is lehetett vele".

A színészt ez nagyon megdöbbentette, mert nagyon reménykedett abban, hogy "nem" lesz a válasz. Végül némi gondolkodás után úgy döntött, hogy hazaküldi Beát.

A kamerának azt is elmondta, hogy nincs baja azzal, ha a párja mutatja a testét, de az, hogy az interneten szexel valakivel, már nem elfogadható számára.

Bea reménykedett abban, hogy Árpa meg fogja érteni, és nem fogja őt elítélni ezért. Nagyon megviselte az, hogy távoznia kellett, mert nagyon szeretett volna komoly kapcsolatot a színésszel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!