A színész egy korábbi adásban elmondta, hogy nála kizáró ok a kapcsoaltban, ha egy nő felnőttfilmben szerepelt.


Újabb fordulat várható A Nagy Ő című párkereső reality-ben, amelyben Árpa Attila keresi a szerelmet. Az egyik párjelölt ugyanis levelet írt a színésznek, amelyben egy négyszemközti beszélgetést kért tőle azért, mert el akar mondani neki valami nagyon személyeset. A keddi rész előzeteséből pedig az is kiderül, hogy Bea azt akarja megosztani Árpával, hogy erotikus felvételek készítésével is foglalkozik.

Először a Reddit egyik magyar celebekkel foglalkozó fórumán terjedt el a pletyka, hogy a műsorban visszafogottnak tűnő Bea pornográf oldalakon is megtalálható Marilyn La Rose néven, majd a TV2 Instagram-oldalán is jelezte ezt egy kommentelő. Ezután pedig a Promotions írt arról, hogy a nőről sok videót lehet találni több felnőtt tartalmakat kínáló oldalon, de csak egy ingyenes, a többit csak fizetés ellenében lehet megnézni.

Bea azért gondolhatta úgy, hogy el kell mondania ezt Árpa Attilának, mert a színész korábban egy másik párjelöltjének azt mondta, nála kizáró ok a kapcsolatban, ha egy nő felnőttfilmben szerepelt, vagy pénzért „szeretett férfiakat”. Bogi ezt elmondta a többieknek is, így értesülhetett róla Bea is.

A műsor előzetese szerint Árpa elég konkrétan rá is kérdezett erre a témára, amikor Bea elárulta neki a titkát:

A válasz a kedd esti adásból fog kiderülni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!