A színész ismét elköszönt attól a párjelöltjétől, akit egyszer már elküldött, de utána visszahívta.


Egyre fogynak a párjelöltek A Nagy Ő című társkereső reality-ben. A szerda esti adásban Árpa Attila újabb három hölgyet küldött haza, így nekik már nincs esélyük elrabolni a színész szívét.

A rózsaceremónián Fruzsi és Orsi nem kapott rózsát, ami miatt természetesen mindketten csalódottak voltak. Orsi azt mondta, szerinte Árpa még nem látja azt, hogy ki az, aki valóban érte küzd, és ki az, aki nem. Fruzsi pedig meglehetősen kritikusan nyilatkozott a kiesése után:

Itt azonban még nem volt vége a búcsúzkodásnak.

Másnap a párjelöltek címlapfotózáson vehettek részt Árpa Attilával, akinek a nap végén ismét döntenie kellett, hogy ki az, akivel nem folytatja tovább az ismerkedést. Erikát küldte haza, akiben már sok közöset fedezett fel, nem érezte benne a szenvedélyt. Erika azt mondta, nem fáj neki a döntés, szerinte Árpának önmagával kell elszámolnia.

Már az előző adásban is mennie kellett egy párjelöltnek, ráadásul meglehetősen váratlanul. Beát azután küldte haza a színész, hogy a nő bevallotta: erotikus tartalmak vannak róla az interneten, és szexvideót is készített. Árpa erre azt mondta, hogy neki ez nem fér bele.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!