Ahogy korábban mi is írtunk róla: idén májusban összeomlott és pszichiátriára került a Borsodnádasdon kegyetlenül megölt 17 éves lány, K. Csenge édesanyja. Róza egyszerűen képtelen feldolgozni, mi történt a lányával. Orvosai csak a tárgyalásokra engedték ki a pszichiátriáról.

2017 szeptemberében Csenge elment a barátaival szalonnát sütni, majd találkozott a szintén Borsodnádasdon élő Rolanddal. A fiatal lány holttestét később egy vízaknában találták meg, ahova fejjel lefelé eresztette le a feltételezett gyilkos. Halálát fulladás okozta.

A Blikk most megkereste az asszonyt, aki azt mondja: tart attól, hogy újra kórházba kerül.

"Most itthon vagyok, de a nap legnagyobb részét ágyban töltöm. Képtelen vagyok dolgozni, így bármennyire is nem akarok, a családom segítségére szorulok" – mondta könnyes szemmel az édesanya, hozzátéve: gondozónője és a környékbeliek is mind mellette állnak. Amikor csak tudnak, bekopogtatnak az asszonyhoz.

"Nem tudok kilépni a kapun, mert félek, folyamatosan a lányom cipőjének kopogását hallom, és azt, ahogy sikolt, hogy „anya, anya”! Kint mindez felerősödik... Rettegek, hogy visszakerülök a pszichiátriára... Nem akarok!" – mondta az asszony, aki várhatóan kártérítési pert indít az elkövető ellen, mert anyagilag is tönkrement megromlott egészségi állapota miatt.