Új BKV-buszok átadásáról tartott sajtótájékoztatót Karácsony Gergely, de a közmédia riporterét valami egészen más érdekelte az MTI beszámolója szerint.


Az M1 munkatársa azt kérdezte, hogy fenntartja-e a főpolgármester a Mozgó Világ folyóiratnak korábban tett kijelentését, miszerint a közmédia főpolgármesterré választása óta nem hívta?

Karácsony azt válaszolta: nem tud róla, hogy hívták volna, hozzá és sajtós munkatársaihoz sem jutott el ilyen megkeresés.

Remélem, hogy csak egy félreértés áldozatai vagyunk mindannyian

- mondta Karácsony Gergely.

A riporter erre válaszolva azt közölte, hogy november elején az M5 kulturális csatorna Ez itt a kérdés című műsorában nyilatkozott. Karácsony Gergely erre úgy reagált, hogy ebben igaza van, nyilatkozott egy fotókiállításról.

"Nem gondolom, hogy ez kielégítené azt a jogos igényét a budapestieknek, hogy egy frissen megválasztott főpolgármester adott esetben elmondhassa a véleményét a budapesti ügyekről, és nem csak egy nagyon fontos, de szerény nézettségű kulturális csatornán" - válaszolta Karácsony.

Az M1 riportere azt mondta, hogy a csatorna kereste stúdióvendégnek, erre Karácsony Gergely azt válaszolta, hogy nem találták meg.

A riporter azon kérdésére, hogy élő meghívásnak eleget téve kedd este számíthatnak-e a csatorna vendégeként rá, Karácsony Gergely azt mondta: az időpont nem jó, de megoldja és lemondja a programját, hogy el tudjon menni.

A köztévé nézői nagyon fontosak számomra

- tette hozzá Karácsony.

Kiemelt kép: Ivándi Szabó Balázs / 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!