Ramandeep Kaur Mann altatót kevert a férfi ételébe, majd mikor elaludt elvágták a torkát. A nőt halálra ítélték.


Nem mindennapi kegyetlen gyilkosságról számolt be a Mirror.

A 38 éves Ramandeep Kaur Mann altatót kevert férje kedvenc ételébe, majd mikor elaludt, elvágta a torkát, valószínűleg azért, hogy igényelhesse 2 millió fontos életbiztosítását. A gyilkosság 2016 szeptember 16-án történt, amikor férjével, a 34 éves Sukhjit Singh-gel édesanyja indiai nyaralójában nyaralt.

Mannt bűnösnek találták bűntársával, Gurpreet Singh-gel együtt,

A történet legszörnyűbb epizódja talán az, hogy a házaspár legidősebb fia tanúja volt a gyilkosságnak, vallomása perdöntő volt az anya elítélésében.

Az történt ugyanis, hogy miután az altatót Mann belekeverte a currybe, azt a férje, illetve legfiatalabb fiuk, Aryan fogyasztotta el, aki akkor hatéves volt. Azonban az idősebb, Arjun nem evett belőle. Miután apjuk elaludt, Mann beengedte szerelmét, Gurpreet-t. A Mail beszámolt arról, hogy Arjun a bíróságon elmondta, hogyan ölte meg az anyja az apját.

A vizsgálat kiderítette, hogy Mann és Gurpreet egy ideje már tervezgették a gyilkosságot, amióta felmelegedett a közöttük való viszony. Ráadásul Gurpreet és Sukhjit Singh gyerekkori jó barátok voltak.

Az eljárás során a nő semmilyen megbánást nem tanúsított. A bíró, az ítélet kihirdetésekor elmondta: "Nemcsak Sukhjeetet gyilkolták meg, hanem egy idős özvegy hátralévő éveit is megölték, két kiskorú gyermek gyermekkorát és fiatalságát is. A gyerekek elvesztették azt a boldogságot, ami akkor volt, amikor az apjuk élt."

A feleség akasztófával néz szembe, Gurpreet életfogytiglant kapott.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!