Milyen jó érzés is az, amikor összehoz a Tinder algoritmusa a helyes lánnyal vagy sráccal, és még jobb érzés, amikor az üzenetváltásaitok alapján rájössz, hogy a kiszemelted nem csak jól néz ki, de még kedves is. Nagy hévvel megszervezitek az első randit, de a vacsora első 10 percében kiderül, hogy egyetlen közös témátok sincsen.


Lehet, hogy nem is úgy néz ki, mint a fotókon, nincs is olyan jó humora, vagy csak egyszerűen kínos az egész találkozó. Ilyenkor szükséged lehet egy menekülőútvonalra, hogy kedvesen, de mégis tudasd a (nem annyira) Nagy Ővel, hogy ez volt az első és az utolsó randitok.

Mi a legegyszerűbb megoldás? Hogyha saját magad teszed tönkre az estét, hogy a másiknak eszébe se jusson újból felkeresni.

1. Legyél bunkó

Ha egy étterembe vagy bárba mentek, tedd félre a kedves mosolyod, és légy goromba a pincéretekkel. Nem árt persze, ha előtte szólsz azért, hogy csak a randevúnak szeretnél véget vetni ezzel a taktikával, és hagyj egy kis borravalót is az áldozatul eső pincérnek. Ez biztosan megrémiszti a partnered.

2. Minden oké

Ha mindketten a húszas éveitekben jártok, meséld el neki, hogy mennyire utálsz utazni, és hogy ki nem állhatod az avokádót. Persze arról se feledkezz meg, hogy az ingatlanok és albérletek árai mennyire ideálisak manapság. Ez a megoldás jó színészi játékot követel majd tőled, de ha ügyes vagy, biztosan nem kell egy újabb randira számítanod.

3. Ez beteg

Már-már klasszikusnak mondható az a megoldás, mikor a randevú közben hosszasan ecseteled, hogy herpeszed vagy más szexuális úton terjedő betegséged van. Ember legyen a talpán, aki ezek után újra felhív.

4. Macskák

Meséld el neki, hogy 14 macskával élsz együtt, és nevezd is meg őket mind. Miközben a mosdóba megy, tölts le pár macskás fotót a telefonodra a netről, hogy meg is mutogathasd neki őket, mennyire cukik.

5. A telefonhívás

Ez még a betegségeknél is klasszikusabb megoldás. Kérd meg a legjobb barátod, anyukád, vagy akár egy idegent, hogy hívjon fel egy vészhelyzettel, hogy kibújhass a randi alól. Ha ezt a megoldást választod, fontos, hogy ne legyen túl durva a vészhelyzet, mint egy haláleset vagy rablás, inkább valami egyszerű, és hétköznapi eseményre kend rá a dolgot, mint egy hirtelen megoldásra váró feladat a melóban, vagy, hogy a lakótársad kizárta magát az erkélyre.

6. Dögunalom

Untatni akarod a partnered? Mesélj a biztosítások változásáról a ’90-es évek eleje óta. Hacsak nem a szektorban dolgozik, 5 perc elteltével úgy fog unatkozni, hogy ő kéri meg a lakótársát, hogy kamu telefonhívással eljöhessen a randiról.

7. Az ex

Ha mindig felbukkan a volt párkapcsolatod, biztosan azt fogja hinni, hogy nem állsz még készen egy újra, és kedvesen véget vet a dolognak.

8. Elmondhatod dalban is

De szigorúan csak akkor, ha rossz a hangod.! Ezzel a trükkel, lehet hogy az egész étteremnél ki fogod verni a biztosítékot, de a másik olyan cikinek fogja érezni a helyzetet, hogy azonnal haza akar majd menni.

Forrás: metro.co.uk



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!