Az alábbiakban néhány kérdéssel és tippel segítünk azoknak, akik a Samsung gyártótól szeretnének vásárolni. Olvasd el az alábbi válaszokat, hogy megtudd, milyen TV a legjobb választás számodra!

TV-t szeretnék a hálószobámba. Hol kezdjem?

A képernyőméret, a felbontás és a megjelenítési típus mind olyan szempont, amelyet figyelembe kell venni. A legjobb kiindulási pont a szem és a TV közötti távolság. Mivel a tévékészülék közelebb lehet hozzád a hálószobában, mint például a nappaliban, egy nagyfelbontású 4K-s televízió, például a Samsung QLED tévékészülék lehet a megfelelő választás, ez ugyanis biztosítja a tökéletes felhasználói élményt ilyen távolságban is. Az iparág szakértői szerint az UHD-televíziók átmérőjének 1,5-2,5-szerese (1080p), a QLED tévék átlójának pedig 1-1,5-szerese az ideális nézési távolság - legyen szó bármilyen helyiségről.

Napközben gyakran nézek tévét. Melyik TV a legjobb ehhez?

A napfényes idő sokszor megnehezíti a napközbeni televíziózást. A HDR tévékészülék jó választás lehet, mivel ezek sötét és világos atmoszférában is ragyogóan megjelenítik a részleteket a képernyőn. A HDR képességeken túl fontold meg az Ultra Black technológiájú TV-t is, amely tompítja a fényforrások visszatükröződését, ilyen például egy Samsung QLED TV. A HDR és az Ultra Black technológia kombinációja tökéletes képet biztosít a Samsung QLED TV-n.

A belsőépítészet fontos számomra. Van olyan TV, amelyik olyan jól néz ki kikapcsolva, mint amikor működik?

Ha olyan TV-t keresel, amely nemcsak használati eszköz, de dizájnelem is, akkor válassz egyedi kialakítású, ívelt, síkképernyős televíziót. Ez feldobja majd a teret kikapcsolt állapotban is!

Nagyon sok kiegészítőm van a TV-hez, ettől zsúfolttá válik környezete. Mit tehetek?

Válassz olyan tévét, amely megoldást kínál a kábelek rendezésére! Egyes Samsung TV készülékeken elérhető a No-Gap fali konzol, amely nemcsak megkönnyíti a elrendezést, de felszabadítja a helyet a padlón is.

A TV körüli rész mindig poros! Van mód a tisztán tartására?

A TV körüli hely tisztán tartása véget nem érő csata is lehet. A jó hír az, hogy a tévékészülék falra szerelése jó módszer a por távoltartására, de legalábbis a takarítás megkönnyítésére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!