Személyesen tátogatott el a csepeli mentősökhöz Németh Szilárd, a honvédelmi minisztérium államtitkára. Mivel az eseményről posztolt Facebook-oldalán, tudhatjuk, hogy köszönetét, tiszteletét és elismerését fejezte ki nekik a munkájukért.

Ezután átadott nekik 10 rekesznyi almát.

A Fidesz alelnöke ezt írta a posztban:

"Köszönetemet, tiszteletemet és elismerésemet fejezem ki az elmúlt hetek megfeszített munkájáért minden egészségügyi dolgozónak, különösen az ünnepelt mentősöknek és ápolóknak! Bátorságuk, helytállásuk példaértékű.

Bár az ellátási területük jóval kiterjedtebb, a csepeli és a soroksári emberek magukénak érzik a mentőállomást és a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházat, mert tudják, hogy életük és egészségük védelmében az ott dolgozókra minden körülmények között számíthatnak."

hirdetés

A kommentelők megjegyzéseiből idézünk:

"Ez annyira megalázó és kínos. Miközben a fideszes államtitkárok fizetését 35 százalékkal emelik, a mentősök kapnak almát."

"Ez aztán az elismerés.. nem tudom Németh Szilárd mit szólna, ha a legutóbbi csinos kis fizuemelésük helyett almát kaptak volna.. jó hogy nem cukorkát osztogatott, mint az oviban, ennél már csak az lett volna megalázóbb."

"Sajnos almával nem lehet a boltba fizetni. Több megbecsülést érdemelnek. Sajnos nem volt bennük annyi büszkeség hogy vissza utasítják az alamizsnát. Szégyellje magát az is, akinek ez a szegénységi bizonyítvány eszébe jutott"

"Talán pont fordítva kellett volna! A képviselő hölgyek/urak kaptak volna csak almát munkájuk elismerése képen és a mentősök, egészségügyi dolgozók stb. meg komoly béremeléseket!?"

"Ne almát adjál nekik, inkább több pénzt! Legalább kevesebb csülkös pacalt zabálsz! Úgyis rádfér a fogyókúra!"


hirdetés