László nővére nem érti, miért kellett pszichiátrián gyógyszerezni balesetet szenvedett testvérét, akinek rehabilitációja ráadásul szépen haladt állítása szerint.


Egy szórakozóhely előtt elesett és koponyasérülése lett Lászlónak, akinek története egy idő után furcsa, majd tragikus fordulatot vett – számol be a Blikk.

A baleseti intézetbe került sérülésével ahol kiderült: az esés miatt többszörös koponyatörést szenvedett, illetve koponyaűri vérzése lett. Lélegeztetőgépre került, majd miután arról le lehetett szedni, egy másik kórház neurológiai osztályára került, hogy speciális ellátást kapjon. Nővére, Tímea szerint itt lassan, fokozatosan javulni kezdett az állapota, hamarosan át is kerülhetett egy rehabilitációs intézetbe. Ekkor azonban váratlan dolog történt: Lászlót ismét elszállították, ezúttal egy pszichiátriára. „Akkor azt mondták nekem, mindez azért történt, hogy beállítsák a gyógyszereit” – mesélte a lapnak Tímea.

A nővér nem érti, miért kellett balesetet szenvedett testvérét pszichiátriára szállítani, főleg, hogy a baleset előtt semmilyen mentális betegsége nem volt.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!