Czerovszky Henriett karrierje tíz éve törté végleg derékba, amikor kiesett a The Voice című műsorból.


Tíz éve visszajáró vendég a pszichiátrián az egyik legtehetségesebb magyar énekesnő, írja a Blikk. Czerovszky Henriett neve sokak számára ismeretlenül cseng, ám a hangját biztosan mindenki ismeri: ő énekelte fel többet is a kilencvenes évek slágerei közül a popsztárok helyett, köztük a Balatoni lázat, a Gyere és táncoljt, vagy a Különös éjszakát.

Az énekesnő nemrégiben ismét bekerült a zárt osztályra, ahol három hónapot töltött.

„Nekem magamat kell fenntartani, szerintem a sors ezért nem engedte meg, hogy gyerekem szülessen. Nemrég az idegosztályra kerültem, volt olyan rész is, amikor zárt osztályon voltam” – mondta az énekesnő Fiala Jánosnak a KeljFelJancsi című műsor felvételén. Czerovszky Henriett úgy fogalmaz, hogy magánéleti okok miatt vitték be, mert egyszerűen nem tudta magát fenntartani.

Egy korábbi alkalommal rendőrök kísérték be, mert rátámadt azokra, akik eredetileg kórházba vitték volna.

„Akkor már nem voltam képben... A betegségemnek nincs neve, nem tudják, mi az. Amikor bekerülök, le akarnak hozni a módosult tudatállapotról, ami a bipolaritással van összefüggésben. Olyankor sokat képzelődöm” – mondta az énekesnő, majd elárulta, hogy sokszor nem emlékszik arra, mit tett vagy mondott nem sokkal azelőtt.

A bipoláris zavar kialakulása talán a sztár gyerekkorában keresendő: alkoholista mostohaapja verte, kukoricán térdepeltette és lelkileg terrorizálta.

A később éveken át nagymamáját ápoló Czerovszky Henriett végül az alkoholban keresett menedéket, amit elsősorban az ingerszegény környezetnek tulajdonosít.

„Amikor azt érzem, hogy tehetetlen vagyok a körülöttem lévő negatív ener­giákkal szemben, mindig az alkoholhoz nyúlok. Az ital pedig triggereli a rossz állapotomat” – árulta el az énekesnő, akit a tíz évvel ezelőtti The Voice című műsor tett teljesen tönkre. A kiesést csúfos kudarcként élte meg, ráadásul sokan ellene fordultak, amiért egyik ellenfeléről lekezelően nyilatkozott.

A teljes beszélgetést itt lehet végighallgatni:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!