Az énekes szerint már nincs meg a tisztelet közte és menyasszonya, Zsuzsi között, de nem akar vele háborút.


Ahogy mi is megírtuk, „derült égből villámcsapásként” jelentette be múlt héten Zámbó Krisztián, hogy már nincsenek együtt menyasszonyával, Takács Zsuzsival. Ugyan ezután azt nyilatkozta, hogy csak egy kis zavar volt a kapcsolatukban, de már minden rendben, másnap már határozottan állította, hogy már nem alkotnak egy párt.

– írta akkor Instagram-sztoriban az énekes.

Még érdekesebb lett a sztori attól, hogy hétfő este menyasszonya, Zsuzska a Tények Plusz riportjában éppen esküvői ruhákat próbált, és esküvői terveiről beszélt. A Borsnak is nyilatkozott ebben a témában, de miután Krisztián bejegyzése megjelent, azt írta a lapnak, hogy nyilatkozata tárgytalan, nem használható fel.

Mostanra úgy tűnik, valóban vége a kapcsolatuknak, bár már az együtt töltött tíz évük alatt többször is előfordult, hogy szakítottak egymással, aztán mégis újra egymásra találtak. Zámbó Krisztián azonban most elég egyértelműen nyilatkozott arról, hányadán állnak egymással Zsuzskával.

- mondta a Borsnak.

Az énekes a minap Instagam-követői kérdéseire válaszolva elárulta, hogy most nem annyira boldog, de dolgozik azon, hogy jobban legyen. Arra a kérdésre, hogy miért lett vége a kapcsolatuknak, csak annyit írt: „No comment”. Azt is tisztázta, hogy egyelőre se komoly kapcsolat, se kaland nem érdekli.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!