Már kapcsolatuk elején rájöttek, hogy nagyon különbözőek, de azt hitték, majd összeszoknak. Végül nem így történt.


Novodomszky Éva 2016-ban szakított olasz férjével, Salvóval, akivel két közös gyerekük született, a 19 éves Cristiano és a 13 éves Marco. Az MTVA műsorvezetője most elárulta: a férfivel továbbra is jó a munkakapcsolata, közös pizzatészta-készítő vállalkozásuk is van.

Nagyon jól tudunk együtt dolgozni, de rettenetesen fel tud idegesíteni, és én is őt időnként. A kapcsolatunk elején viszonylag hamar rájöttünk arra, hogy nagyon különbözőek vagyunk és nagyon máshogy látjuk a világot, de szentül meg voltunk róla győződve, hogy ez majd változik, majd érünk, meg annyira szeretjük egymást, hogy majd ez összecsiszolódik. És akkor kiderült, hogy ez sehogy sem akar összecsiszolódni, mert nem egyezik az értékrendünk és az, ahogy a világ alapvető dolgait látjuk” – mondta a műsorvezető.

Házaspárként 13 évig éltek együtt, immár hét éve élnek külön. „Én nagyon szeretem az ő barátait és a családját, ő is nagyon benne van az én barátaim életében. Vannak olyan kötődések, amiket egyszerűen nem akartunk szétdarabolni. Ezért úgy alakítottuk ki az életünket, hogy külön élünk, de vannak olyan pontok, amik közösek maradtak” – mondta Novodomszky a Palikék Világa egyik műsorában.

via 24.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!