A főpolgármester-jelölt az élőben videózó városvezetőt az arra járó villamosoktól féltette, utalva Karácsony elhíresült mondatára.


Karácsony Gergely is szavazott már az önkormányzati és EP-választásokon. A főpolgármester (feltehetőleg odafelé menet) egy rövid videót is készített, amiben meglehetősen jó hangulatban beszélt Vitézy Dávid visszalépéséről, Orbán Viktor reggeli szavazásáról és sajtótájékoztatójáról és a voksolás fontosságáról.

Nem sokkal ezután azonban megérkezett a szintén elemében lévő kihívója, Vitézy, aki súlyosat odakommentelt Karácsonynak, aki egy sínpár mellett mondta el monológját. A másik jelölt azt írta:

A civilek, az LMP és immár a Fidesz által is támogatott jelölt ezzel Karácsony Gergely 2021-es ellenzéki előválasztási mondatára utalt, amikor a főpolgármester kijelentette: csak akkor lép vissza, ha elüti a villamos – majd néhány nap múlva ennek megtörténte nélkül is kiszállt a miniszterelnök-jelölti versenyből. Vitézy egyébként a kampányban többször felemlegette, hogy nem tudni: ha Karácsony újabb 5 évre elvállalja a főváros vezetését, nem gondolja-e meg magát, és indul el mégis a miniszterelnökségért.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!