Melegszik az idő, de azért lesznek még hajnali fagyok is.


Egyelőre csak kismértékű enyhülés kezdődik, a hét közepére már 20 fok is lehet néhol. Az Időkép szerint kora tavaszias idő vár ránk kedden és szerdán.

Vasárnap napközben szakadozik, gomolyodik a felhőzet, csapadékra elszórtan számíthatunk kisebb eső, záporok formájában. Néhol nyugaton és északon havas eső, hózápor nem kizárt. Gyenge, mérsékelt lesz az északias szél. Délután 9-15 fokot mutathatnak a hőmérők, enyhülés kezdődik.

Húsvét hétfő reggelén helyenként párás, ködös lehet a levegő. Többórás napsütésre többfelé számíthatunk, keleten, délkeleten lesz több felhő helyenként záporokkal.

Kedden hidegfront érkezik: nyugat felől megnövekszik a felhőzet és délután északnyugat felől többfelé elered az eső. Legtovább keleten tart ki a napos idő. Az északi tájakon feltámad a szél. Kora tavaszias időben lehet részünk, délután 13-19 fokig melegszik a levegő.

Szerdán változóan felhős-napos idő várható, csak kevés helyen fordul elő csapadék. A Dunántúlon és északon, északkeleten élénk, erős lehet a délies szél. Délután 15-20 fok ígérkezik. Csütörtökön többfelé valószínű eső, zápor, néhol akár zivatar. Élénk, erős lesz a légmozgás. Nyugaton visszaesik a hőmérséklet, 10 és 20 fok között alakulnak a maximumok.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!