Egyre népszerűbbek a bejárati ajtóhoz telepített kamerák, amelyek nemcsak a védelmet szolgálják, hanem időnként furcsa eseményeket is megörökítenek. A közelmúltban egy amerikai otthon biztonsági kamerája is különleges jelenetről, két medvebocs harcáról készített felvételt - írja a Metro.


A kaliforniai South Lake Tahoe-ban élő Pedro Rosas múlt hét szombat este éppen otthon volt feleségével és három gyermekével, amikor különös zajra lettek figyelmesek. A férfi attól tartott, hogy betörők ólálkodnak a háznál, ezért gyorsan ellenőrizte, mit rögzít éppen a biztonsági kamera.

Óriási meglepetésére két bocsot pillantott meg az autójánál, az állatok felrohantak a teraszra, majd verekedésbe kezdtek.

Utóbb a kicsik anyja is megjelent, a nőstényt azonban láthatóan nem zavarta a bocsok viselkedése. Úgy tűnik, az állatok a házba is megpróbáltak bejutni, szerencsére végül továbbálltak.

Rosas szerint viszonylag gyakran fordulnak meg a házuknál medvék, mivel nagyon közel laknak a hegyekhez. Egészen mostanáig azonban nem találkoztak az állatokkal épp a bejáratuk előtt.

Kiemelt kép: Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!