Az ijesztő jelenetek Északnyugat-Londonban zajlottak le az esti órákban, az őrjöngő férfi a környéken parkoló autók közül is összetört néhányat. Videó is készült az esetről.


Egy idegen londoni házban kért menedéket egy rémült nő, akire nem sokkal korábban rátámadt egy férfi a nyílt utcán. Az őrjöngő fiatal a bejárati ajtónak is nekiesett: speciális biciklilakattal, egy D-zárral kezdte el szétverni, de nem jutott be a házba, mert a lakók eltorlaszolták az ajtót.

A 22 éves Gulwali Stanezay véletlenszerűen támadt rá egy nőre Északnyugat-Londonban a nyílt utcán még február 26-án. Áldozatának sikerült elmenekülnie, majd egy idegen házban kért segítséget az ott lakóktól.

A házban lakók értesítették a rendőrséget, majd egy kanapéval eltorlaszolták a bejáratot. Stanezay egy idő után megunta az ostromot, és távozott, így a kiérkező rendőrök már nem találták. Végül három nappal később bukkantak a nyomára, letartóztatták, július 6-án pedig ítéletet hoznak az ügyében.

A ház tulajdonosa a Mirrornak azt mondta, hogy

Így Stanezayt március elsején találták meg és tartóztatták le, három nappal azután, hogy két emberre rátámadt és autókat rongált meg az utcán. Május 22-én a bíróságon bűnösnek vallotta magát testi sértésben és károkozásban. Jelenleg előzetes letartóztatásban várja a július 6-i ítélethirdetést.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!