Nem mindennapi fordulatokat hozott az Exatlonból megismert Szabó Franciska második pofonversenye. A „Magyar Hurrikán” nem szívesen gondol vissza arra, mi történt a küzdőtéren.


A Sheena Bathoryként induló sportolónő előző versenyén akkora pofont adott ellenfelének, hogy összecsuklott a küzdőtéren. Az Exatlon sztárja ezek után nagy reményekkel készült a következő Power-slap mérkőzésére, ami aztán nem várt véget ért.

Franciska ellenfele ráadásul a lábát is felemelte a földről az ütés pillanatában, hogy nagyobb erőt vigyen az ütésbe, ami miatt kizárták. A magyar lány így megnyerte a mérkőzést, de nem szívesen gondol vissza arra, hogy mi történt. A jó hír viszont az, hogy az orvosi vizsgálatok szerint nem szenvedett komoly sérülést.

„Az ellenfelem sajnos nagyon-nagyon szabálytalan volt, egyáltalán nem az arcomra érkezett az ütés, hanem a nyakamat ütötte meg teljes erőből és bele is ugrott. Ez azonnali eszméletvesztéshez vezetett, így nem volt esélyem visszaadni” – mondta el a mérkőzés után Instagram oldalán a "Magyar Hurrikán" néven is emlegetett versenyző.

 

Slap News | Premier Slap Fighting Coverage (@slap_news) által megosztott bejegyzés

Szabó Franciska szerint ezek a csúnya szabálytalanságok taktikázásból is fakadhatnak, ezért elgondolkodott azon, hogy feladja a versenyzést.

via Blikk

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!