Daniela Henao majdnem félmeztelenül végezte az egyik dél-amerikai strandon, miután játszani kezdett a blökivel. Követői azt szeretnék, ha örökbe fogadná a pimasz ebet.


Villámgyorsan elterjedt a TikTokon az a videó, amelyen egy játékos kutya megpróbálja ellopni egy influenszer bikinifelsőjét. A hozzászólók többsége kifejezetten örült volna, ha a blöki sikerrel jár.

Daniela Henao a barátjával szeretett volna eltölteni egy pihentető napot az egyik dél-amerikai tengerparton, amikor váratlanul felbukkant egy kóbor kutya, amely játszani kezdett az influenszerrel.

Az inlfuenszer persze nem akart félmeztelenül maradni a tengerparton, így nevetve védelmezte a bikinijét, amely egy ponton majdnem a négylábúé lett – Daniela ekkor már a kezével takarta el a kebleit. Végül a kutya engedett, a nő megtarthatta a bikinit.

Az incidensről készült videó gyorsan elterjedt a TikTokon, mostanra csaknem 400 ezer megtekintésnél jár és több mint 24 ezer lájkot kapott.

@danielahenao.10 Creo que arenita queria abusar de mi? #humor #risa #viaja #travel #parati #fyp #foryou #viral ♬ sonido original - Daniela Henao

Többen felvetették, otthont és szerető gazdit kellene találni a kóbor kutyának, néhányan erre rákontrázva pedig Danielának ajánlották, hogy fogadja be az ebet.

Forrás: Daily Star


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!