A Gulyáságyú média szeretett volna beszélni az egy hete melegbotrányba került volt katolikus pappal, de nem jártak túlzottan nagy sikerrel.


Egy hete robbant ki a kormánypártok által előszeretettel megszólaltatott és több fideszes szerkesztőséget valamint Orbán Viktor hivatalát is megáldó Bese Gergő atya botránya. Mint arról mi is írtunk, a melegek és az LMBTQ-közösségek ellen gyakran és előszeretettel felszólaló papról kiderült: több férfival volt homoszexuális kapcsolata, melegpartiba is járt, és volt olyan eset, hogy videóra is vett aktusokat.

Az eset után Bese Gergő bocsánatot kért (bár azóta sem világos, pontosan kiktől), bár azt állította, rászedték, a kalocsa-kecskeméti érsekség pedig azonnali hatállyal felfüggesztette papi szolgálata alól.

Csütörtökön a Gulyáságyú médiának sikerült megtalálnia a botrányba keveredett egykori atyát. Dunavecsén, ahol szolgálatot teljesített, már leragasztották a feliratokat, ami a papra utalt. A csatorna úgy értesült, hogy a forgatás időpontjában zajlott az átadás-átvétel Bese Gergő és az új plébános között.

Gulyás Balázs megérkezésekor intett a volt papnak, aki visszaintegetett, de amikor rájött, hogy egy újságíróval van dolga, már nem volt annyira készséges, és bement a plébánia épületébe. Gulyás ekkor egy másik bejáraton csengetett be, de annak ellenére nem érkezett semmilyen válasz, hogy tudható, hogy Bese Gergő benn tartózkodott.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!