Cyla sem tudta megállni, hogy ne szóljon be a melegpartikon lebukott, Fidesz-közeli katolikus papnak. Igaz, a sztár inkább viccesre vette a figurát.


Napok óta tele van az internet Bese Gergő (egykori) katolikus pap... botlásával. A kormányközeli atyáról, aki jobboldali lapok, a Megafon és Orbán Viktor irodáját is megszentelte, pénteken derült ki, hogy homofób szólamai ellenére előszeretettel látogatott meleg szexpartikat, ahol videófelvételeket is készített.

Szinte borítékolható volt, hogy a hatalmas botrányra előbb-utóbb lecsap a közéleti kérdésekben gyakran puposkodó Kajdi Csaba is. Az ország Cylája egy hosszú, és meglehetősen szertelen videóban fejtegette, mit gondol Bese atyáról. Folyamatos mozgásban felvett videójában sűrűn veti a kereszteket, és arról beszél, talán most már nem jelenete gondot az atyának felszentelni a házát.

– fogalmazza meg Kajdi – aki maga cenzúrázza ki verbálisan a "b" hangot az ominózus szóból.

Cyla inkább veszi humorosra a videót, mintsem őszintén kiakadna Gergő atya álszentben mondható viselkedésén. „Nem egy hipokrita társaság, nem? Egyiken kiátkoz, másikon bebulizik, érted?” – teszi hozzá.

„Anyukám, mindent lehet, csak jó oldalon kell állni” – foglalja össze a meglehetősen kétértelmű tanulságot a sztár, aki papokat utánozva, énekelve hozzáteszi:

„Jön a botrány. Nem baj, percig nem aggódol, semmi nem lesz, kettő nap, és elfelejtjük. Már megyünk is vissza: imádkozunk, gyűlölködünk, utálkozunk – ahogy ezt már megtanultuk” – fogalmaz pikírten Cyla.

Aki kíváncsi Kajdi Csaba teljes bohóckodására a témában, itt meg tudja tekinteni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!