Az énekesnő egy gyerekkori emléket is felidézett, és elárulta, hogy bár nem ismerte a színészt, de mégis nagyon szomorú most.


Mindenkit megrendített Matthew Perrynek - a Jóbarátok sztárjának - hirtelen halála. A hír hallatán Adele is egy rövid időre leállította a szombati Las Vegas-i koncertjét, hogy megemlékezzen a színészről, aki a filmsorozat legjobb komikus karaktere volt - írja a TMZ.

- mondta az énekesnő. Felidézett egy gyerekkori emléket is:

„Az egyik barátom, Andrew 12 éves koromban rendszeresen utánozta Chandlert, ő imitálta a legjobban a karaktert, mindig ezt tette, hogy megnevettessen minket. Ha bármelyikünknek rossz napja volt, vagy rosszul érezte magát, csak úgy tett, mintha Chandler lenne".

Majd elárulta, hogy nem ismrete a sztárt, de mégis nagyon szomorú.

"Ez mindig annyira sokkoló, főleg, ha egy olyan emberről van szó, aki megnevettetett és annyi örömet hozott az életedbe, miközben nem is ismerted. Ez az, ami annyira furcsa, soha életemben nem találkoztam vele. Szomorúnak érzed magad, különösen azért, mert nem feltétlen tudhatod, hogy mi is történt"

- tette hozzá.

Végül még hozzátette, hogy nagyon bátornak tartotta Matthew Perry-t, mert mindig nyíltan és őszintén vállalta a függőségét.

VIDEÓ: A koncerten történtekről

Forrás: Blikk


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!