Filemon Mihály korábban még a Fidesz színeiben lett polgármester, ezúttal viszont már függetlenként indult a Hajdú-Bihar megyei településen. Nem sikerült.


38, 43 százalékkal a független Kövér Mihály Csaba nyerte a polgármester-választást a lombkorona nélküli lombkorona-sétányáról ismerté vált Nyírmártonfalván. Az eddigi polgármester, Filemon Mihály 32,04 százalékot kapott a Hajdú-Bihar megyei településen, így csak a második helyen végzett.

Nyírmártonfalva a lombkorona nélküli lombkorona sétányáról lett ismert. Erre 60 millió forintos uniós támogatást vett fel Filemon Mihály, csakhogy az erdőt közben tarra vágta. A polgármester ezután azzal került be a hírekbe, hogy

Később Filemon azt állította, nem ezért, hanem amiatt hívatta be a szociális gondozót, hogy panaszt tettek rá, emiatt belső vizsgálat is indult. Csakhogy a panaszlevél írója szerint őt félrevezették, egy üres papírt írt alá. Hamis magánokirat felhasználásának gyanúja miatt a rendőrség tavaly augusztusban nyomozást indított az ügyben.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!