Egy véletlenül arra járó doktornő kötözte be végül a sérült nő fejét, aki a szemtanúk szerint arról beszélt, hogy valószínűleg több csontja is eltörhetett a néninek.


Fél órán át feküdt vértócsában egy idős asszony, mire kiértek hozzá a mentők, addig a járókelők próbálták meg ellátni a sérültet - írja a Blikk.

- mondta a lapnak az eset egyik szemtanúja, aki szerint a sérült nő eszméleténél volt, de úgy tűnt, hogy rengeteg vért veszített.

„Tudtam vele néhány szót váltani. Elmondta, hogy Magdinak hívják, és csak azt hajtogatta, hogy jól van, minden rendben vele. Aztán pedig azt rebegte, hogy valaki vigye haza” - mesélte a megrázó részleteket.

Egy véletlenül arra járó doktornő kötözte be az asszony fejét, aki a szemtanúk szerint arról beszélt, hogy valószínűleg több csontja is eltörhetett a néninek.

„A jelzett helyszínre 2023. július 19-én 13:04-kor hívták a mentőket egy idős nő elesésből származó fejsérülése miatt. A mentésirányító szakmai protokoll szerint feltett kérdéseire adott válaszok alapján megállapítást nyert, hogy a beteg eszméleténél van, a fején sebzés található. Ugyancsak rögzítették azt az információt, hogy a beteg mellett egy orvos tartózkodik, a sebet bekötözik, közvetlen életveszélyre utaló tünet, körülmény nem merül fel. A helyszínre riasztott mentőegység 13:33-kor kezdte meg a beteg ellátását, az idős nőbeteget stabil állapotban szállították kórházba" - tájékoztatott az Országos Mentőszolgálat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!