Bódis Kriszta két kiskamasz unokahúga is ott volt az előadáson, amely közben a baleset történt. Egyikük drámai jeleneteknek volt tanúja, amikor a kiterelésük után még visszaszaladt a telefonjáért.


Ahogy arról beszámoltunk, félbeszakadt a péntek esti Rómeó és Júlia-előadás a Nemzeti Színházban, miután Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó súlyosan megsérült a második felvonás alatt. A színészek a vastraverzekkel felépített díszlet felső emeletéről zuhantak több métert hátrafelé. Olyan súlyos sérüléseket és töréseket szenvedtek, hogy több hónapig is eltarthat a felépülésük.

A borzasztó balesetről most újabb drámai részletek kerültek napvilágra, amelyekről Bódis Kriszta mesélt közösségi oldalán - írja a Blikk.

- osztotta meg a döbbenetes részleteket a Facebookon.

Bódis Kriszta bejegyzésében idézi az Index értesülését, miszerint korábban többen is jelezték Vidnyánszky Attila vezérigazgatónak (aki egyben a Rómeó és Júlia rendezője is), hogy a díszlet életveszélyes.

Közben kiderült: Vidnyánszky Attila lemondott a színház főigazgatói tisztségéről, elismerve felelősségét a történtek miatt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!