A Forma-1-es Alpine csütörtökön bejelentette, hogy a spanyol Fernando Alonso a 2022-es idényben is a csapatot erősíti majd. A kétszeres világbajnok pilóta társa - akárcsak idén - a francia Esteban Ocon lesz.

Laurent Rossi, a francia istálló ügyvezető-igazgatója kiemelte, hogy számukra ideális a pilótakettős, amelyet az egyik legerősebbnek tart a mezőnyben. Hozzátette: a 40 éves Alonso rutinjával hatalmas segítséget jelent.

"Amióta visszatértem a Forma-1-be, itt otthon érzem magam, tárt karokkal vártak. A mostani mindenki számára érdekes szezon, de fejlődést mutatunk, a Magyar Nagydíj erre jó példa. Nagyon várom az idény hátralévő részét, és azt, hogy jövőre is együtt versenyezzek Estebannal" - mondta Alonso.

Kapcsolódó

Hamilton elmondta, kit akar csapattársának

Két jelölt is van erre a pozícióra.

A spanyol szerdán egy kódolt üzenetet írt a Twitterre, de a követői hamar megfejtették: az állt benne, hogy nagy bejelentés várható. Ez volt a hosszabbítása.

BTV vras nduvrg ddwa. Eno iw giadt gby awa, Q'z xwptbvrg ewqf mn ndlr!!!!

- Fernando Alonso (@alo_oficial) August 25, 2021

Az augusztus elsejei Magyar Nagydíjat Ocon nyerte, Alonso ötödik volt, ám a másodikként célba ért német Sebastian Vettel utólagos kizárását követően hivatalosan negyedik lett. A pontversenyben 11 futam után Ocon a 10. 39 ponttal, Alonso pedig a 11. 38 ponttal.

A vb négy hét szünet után a mostani hétvégén folytatódik a Belga Nagydíjjal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!