Van, aki szerint gyanús, hogy a hercegi pár nem volt a partin, de az is lehet, hogy csak stratégiai megfontolásból nem mutatkoznak most a nyilvánosság előtt.


A hétvégén hatalmas bulit tartottak Los Angelesben az Anastasia Beverly Hills nevű kozmetikai cég 25 éves fennállását, valamint Oprah Winfrey 69. születésnapját ünnepelték. Bár nem volt hivatalos születésnapi buli, a rengeteg résztvevő sztár felköszöntötte Opraht a parti alatt, például Kim Kardashian, Jennifer Lopez és Sharon Stone - írja a Mirror.

Kara Kennedy, a királyi család szakértője szerint ugyan lehet, hogy egyszerűen csak nem értek rá, vagy III. Károly király megkoronázása előtt vissza akarják fogni a nyilvános szerepléseiket, mégis feltűnő volt a hiányuk, és valamilyen nagyobb problémát jelezhet.

Mint emlékezetes, 2021 márciusában a hercegi pár Oprah-nak adta az első nagyobb interjúját azután, hogy szakítottak a brit királyi családdal. Akkor is sok magánéleti titkot megosztottak, de ezt azóta tovább folytatták a netflixes sorozatukban, illetve Harry herceg önéletrajzi könyvében.

Kennedy szerint lehet, hogy a "nagy szájuk" most utolérte őket.

- nyilatkozta Kennedy.

Christopher Anderson író szerint viszont nem erről van szó.

- mondta.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!