A műsorvezető csütörtök este egy virtuális kampányeseményt vezetett, ahol Kamala Harris mellett olyan sztárok is feltűntek, mint Julia Roberts, Meryl Streep, Chris Rock és Ben Stiller. Trump a saját közösségi oldalán adott hangot a csalódottságának.


Donald Trump újabb popkulturális ikonba szállt bele, miután korábban már nyilvánosan kijelentette, hogy nem kedveli Taylor Swiftet. Most Oprah Winfrey lett a célpont, miután Trumpot zavarta, hogy a legendás műsorvezető Kamala Harris alelnököt támogatja.

Winfrey csütörtök este egy virtuális kampányeseményt vezetett, ahol Harris mellett olyan sztárok is feltűntek, mint Julia Roberts, Meryl Streep, Chris Rock és Ben Stiller. Trump a saját közösségi oldalán, a Truth Socialon adott hangot csalódottságának, mondván, nem tudta elhessegetni azt a gondolatot, hogy „ez már nem az igazi Oprah”.

– írta Trump a közösségi oldalán.

A posztjában Trump felidézte, hogy annak idején Winfrey még őt is meghívta a műsorába, és nagy megtiszteltetés volt számára ott lenni. A megszokott módon azonban kicsit túltolta a sztorit, ugyanis állítása szerint a show záró epizódjára kérte fel a műsorvezető, holott valójában a Trump-rész már februárban adásba került, és nem a májusi fináléban.

(via hvg.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!