Koárbban a mádián keresztül üzengettek egymásnak, a Sztárboxban pedig egymást püffölték. Mára nyoma sincs a heves indulatoknak, egy helyre járnak edzeni, és beszélgetni is szoktak.


Úgy tűnik, kibékült Majka és Dopeman, a két rapper közötti heves konfliktusnak mára nyoma sincs. Egy edzőterembe járnak, néha váltanak is egy-két szót, Majka szerint az idő rendbe tette a dolgokat.

Pedig miután a két előadó útjai külön váltak, komoly háború zajlott kettőjük között. A két rapper a médián keresztül üzengetett egymásnak, egymást püfölték az RTL Klub sztárbox című műsorában, sőt egy budapesti szórakozóhelyen össze is verekedtek.

Majka azonban a napokban Ozsváth Zsolti vendége volt, a ZshowTime című műsorban, ahol Dopeman-el való zűrös kapcsolata is szóba került. Az egykori indulatoknak azonban már nyoma sem volt.

- árulta el Majka.

Később a különválásuk kapcsán azt mondta, hogy ő nem hagyta ott Dopemant, hanem szétmentek.

„Nem úgy volt, hogy én otthagyom őt. Csak, hogy bizonyos napokon nem megyek el velük fellépni, amikor szombatok lettek volna. Mentem volna pénteken, csütörtökön, vasárnap. Csak hát nyilván a szombat a premier nap, akkor van a legtöbb buli, ez őt elég érzékenyen érintette volna anyagilag, hogy én nem tudok menni, mert ugye rengeteg helyre azért hívták, mert én is ott voltam. Ebből született egy kis harc, aminek az lett a vége a megbeszélés után, hogy úgy összekaptunk, hogy már pénteken sem kellett mennem fellépni, meg csütörtökön sem, meg vasárnap se és mindenki elindult a saját útján. Ennek ennyi a története” - mondta Majka.

A Blikk ezzel kapcsolatban megkereste Dopemant is. Ő szintén elmondta, hogy többször találkoztak már a balhéik óta, valóban egy helyre járnak edzeni és beszélgettek is már.

Dopeman azt is hozzátette, hogy benne nicns semmi negatív Majkával szemben.

„Amikor szóba elegyedünk egyszerű dolgokról beszélünk. Például amikor ütöttem a zsákot ő nézett engem aztán megemlítette, hogy mennyire le vagyok fogyva. Ő mondta, hogy ez nem jó, mert így azt fogják hinni, hogy nincs pénzem. Erre rávágtam, hogy ez számít egyáltalán? Röhögtünk egyet aztán kész, mindenki ment a dolgára. A legjobbat kívánom neki az életben” - mondta egykori riválisáról a rapper.

(Forrás: Blikk)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!