Szerinte „egy férfinek a tragédiáját látjuk, ahol a feleség viselte a nadrágot”. Úgy vélekedett, hogy Varga Judit exférje úgy viselkedik, mint egy tinifiú, aki a reflektorfénybe került.


Dopeman volt a vendége a Mandinernek, a beszélgetésben pedig szó esett Novák Katalin lemondásáról, az azt követő helyzetről, az influenszerekről, a háborúról is. A Mandiner Reakció adásában Pityinger László elmondta azt is, hogy mit gondol a leköszönt Varga Judit exférjéről. Magyar Péter a kegyelmi botrány kitörése és az államfő lemondása után szólalt meg többször is.

Dopeman szerint Magyar Péter a nyertese volt ennek a rendszernek, bár valószínűleg ő nem érezte magát annak. Szerinte itt most egy modernkori esetet látunk, ahol

Olyannak látszik, mint amikor egy tini reflektorfénybe kerül, és "jaj de jó" - mondja Dopeman, hozzátéve: ezért aztán kapnak rajta az ellenzékiek. Saját példáját - és Herczeg Zoltánét - felhozva úgy vélekedett:

Úgy vélte: "ez egy lejátszott közeg, egy lejátszott brigád van ott, tudják mit akarnak, hogy akarnak".

Szerinte vannak "akikkel jobban együtt tudnak dolgozni, mert azok hasonszőrüek, azt beveszik és esetleg pénzelik. De aki önjáróbb figura, azokat nem nagyon komázzák".

Mindezek miatt Magyar Péternek is

- mondta Dopeman.

VIDEÓ: Pityinger László: „Valójában Orbán az ellenzéki, egy józan hang a világban”


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!