Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben sztárja az Instagramra posztolt ki egy videót szüléséről, amit párja, Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó rögzített. A híresség arra bátorít mindenkit, hogy posztolja hasonló videóját Instára. Aki szeretné megtekinteni a szülést, az itt lent megteheti, a felvételen jól hallhatóan örömében zokogó Fecsó jóvoltából.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Életem felvétele! ❤️ Lehet, hogy sokan megbotránkoznak ezen a videón, de aki szülő az tudja hogy miről szól, ès nagyon boldog vagyok, hogy @szegediferencofficial -nek volt annyi lélekjelenlète, hogy megörökítette ezt az egyedülálló, csodás pillanatot! ???????? Ezzel szeretnék mindenkit bàtorítani, hogy aki teheti természetes úton szülje meg gyermekét! (ès pàrja rögzítse azt!????)❤️ Ha az èn alkatommal sikerült 2* is, akkor màsnak is fog! ????????❤️ #vasvarivivien #szegediferenc #Edward #Ferenc #Dmitry #minifecsó #love #mylove #family ❤️

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés, Márc 18., 2019, időpont: 12:11 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@vasvarivivien


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!