'Fecsóval már tervezzük a harmadik babát, és nem szeretném, ha bármi gond lenne a picivel, esetleg elvetélnék' – mondta.


Furcsa tüneteket észlelt magán Vasvári Vivien, akit a legtöbben a Feleségek luxuskivitelben című sorozatból ismertek meg.

Vasvári Vivien a Blikknek elmondta, hogy váratlanul vérezni kezdett, ezért orvoshoz ment. Ott megállapítogtták, hogy olyan, mintha valami stimulálná nála a tüszőérést. Mivel a tünet akár diabéteszt is jelezhet, terheléses cukorpróbát is elvégeztek rajta.

A Blikknek azt is elárulta, hogy azért aggódik, mert korábban egy vizsgálat kimutatta, hogy hajlama lehet petefészek-rákra. Sőt, a cikkből kiderült, hogy más miatt is aggódik Vivien:

"Fecsóval már tervezzük a harmadik babát, és nem szeretném, ha bármi gond lenne a picivel, esetleg elvetélnék. Márpedig, ha a probléma nincs kezelve, könnyen lehet ez a vége egy várandósságnak."

Vivien azt monsta, róla sokan nem tudják, mennyi mindennel foglalkozik: fotózásokra, forgatásokra, tárgyalásokra jár, influencermunkái vannak, modellkedik, vezeti a vállalkozásait, a háztartást, van két gyereke is.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!