Kiderült, hogy a 32 éves nő többször is kért távolságtartási végzést a férfival szemben. Az egykori katona maga hívta fel a rendőrséget és közölte: megölte a családját.


Vascsővel verte agyon a párját, a két és fél éves kislányt pedig megfojtotta az az 35 éves férfi, aki szombat délután azzal hívta fel a rendőrséget, hogy megölte a családját. Ezután megpróbált öngyilkos lenni, most kórházban ápolják, rendőri felügyelet alatt.

A rendőrség korábbi közleménye szerint szombaton kora délután érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra.

A betelefonáló férfi közölte, hogy megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

Az RTL Híradó azóta újabb részleteket tudott meg az ügyről. Mint kiderült, hogy

Azt nem tudni, hogy a korábban katonáskodó férfi milyen kárt tett magában. A Híradó úgy tudja, hogy hogy a nő többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben.

A nőnek előző kapcsolatából van egy tízéves fia is, ő az édesapjánál tartózkodik. A csatorna szerint a rendőrségi szalaggal körülzárt helyszínen az eset után megjelent a halott nő apja, aki „hisztérikus állapotban” próbált bejutni a házba, de ezt a rendőrök nem engedtek neki.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!