Bár szeptember közepén járunk, mégis nyáriasan meleg időre van kilátás. Igaz nem lesz zavartalan a napsütés, de még akár strandolni is lehet.


Vasárnap a napsütést fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják, de csak néhol, főleg északon, északkeleten alakulhat ki rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. A Dunántúlon várható több napsütés. A délies szél helyenként élénk lehet. Hajnalban 9-17 fokot, délután 25 és 30 fok közötti értékeket mérhetünk - írja az Időkép.

Hétfőn nyugat felől több fátyolfelhő érkezik fölénk, de a napsütésé lesz a főszerep. Egy-egy zápor, esetleg zivatar északon, északkeleten fordulhat majd elő. A déli, délkeleti szél többfelé élénk, északnyugaton erős lesz. Nyáriasan meleg idő várható, 26 és 32 fok közötti maximumokkal.

Kedden egy hidegfront érkezik, ami elszórt záporokat, zivatarokat okozhat, de emellett szakadozott lesz a felhőzet. A nyugatias szél többfelé élénk, erős lesz. Napközben 25 és 32 fok közé melegedhet a levegő, délkeleten lesz a legmelegebb.

Szerdán túlnyomóan napos időre van kilátás, jelentős csapadék nem várható. Gyenge, mérsékelt lesz a légmozgás. Délután 24-29 fok valószínű.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!