A két és fél éves csepregi kisfiú tavaly tavaly februárban halt meg, miután tüdőgyulladást kapott, de a szülei nem vitték orvoshoz. Most különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt álltak bíróság elé.


Sajnálja, hogy tűrte, hogy a felesége halálra éheztesse és verje a kisfiukat – ezt mondta vallomásában a tavaly februárban meghalt két és fél éves csepregi kisfiú apja. Az ügy tárgyalása csütörtökön kezdődött a szombathelyi bíróságon, a vád szerint a szülők hónapokon keresztül elhanyagolták, éheztették, és bántalmazták a fejlődésben visszamaradt két és fél éves kisfiukat.

Az RTL Híradó tudósításában emlékeztetett, hogy

A nő, aki éppen hatodik gyermekével volt várandós, megpróbálta újraéleszteni az akkor már órák óta halott fiát.

Az anya a tárgyaláson nem mondott semmit, azóta visszavont a vallomását a bíró olvasta fel.

Erről a nő később azt állította, hogy csak mérgében mondott ilyet, mert nem tudott megfelelni a gyermekének. Az apa azonban másképp látta, az ő vallomását is a bíró olvasta fel.

A férfi azt is hozzátette, hogy megromlott a viszonya a feleségével, és szeretne elválni tőle.

A bíróságon most megmutatták a gyerekszobáról készült fotókat is. Ezeken alapján a házban elképesztő állapotok uralkodtak: a padlón kosz és szemét hevert, és még a fal is össze volt kenve.

A gyerekszobába be sem mentek, mert az ablakon benézve mindent renden találtak.

A szülőknek a most különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt kell felelniük. A tárgyalás ősszel folytatódik, tanúk és szakértők meghallgatásával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!