Az orgonaművész csak néhány napja halott először az énekesről, de máris a legnagyobbak között emlegeti, szuperlatívuszokban írva róla.


Néhány nap alatt Majka és a Quimby együttes után a híres orgonaművész, Varnus Xavér is kalapot emelt Azahriah teljesítménye előtt – bár azt is elismerte, hogy eddig nem ismerte munkásságát.

„Hiszem, hogy Azahriah is tökéletes időzítéssel érkezett” – írja posztjában az 1990-es évek televíziózásának nagy sztárja. Mint írja, egy ismerősétől hallotta, hogy Azi triplázik a Puskás Arénában, ekkor keresett rá az interneten.

„Sok évre visszamenőleg megnéztem vlogjait, klippjeit. S megvilágosodtam. Amióta csak az emberi nem e Földön él, gondolatok, érzelmek és félelmek járják át létezését. A többség némán tűri és éli túl evilági sorsát. Ám mindég akadnak közöttük olyanok, akik a kortársak számára szabatosan ki is tudják fejezni, vagy egyéb művészi formában meg tudjak fogalmazni ezeket az érzéseket és hangulatokat. Helyettünk szenvednek, boldogok, szorongóak és önfeledtek a színpadon, vagy művészetükben. S a legszerencsésebbek pedig mindezt – többnyire ösztönösen – úgy időzítik, mikoris saját sorsuk és érzéseik titokzatos szinkronba kerülnek a kortárs nemzedék általános sorsával” – írja meglehetősen fennkölten a Facebookon.

– fejti ki véleményét a 21 éves művészről. Az orgonaművész ezután nem akármilyen összehasonlítással rukkol elő:

– írja Varnus Xavér.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!